Aromaterápiás Yin Jóga Workshop 2018.10.27. 14:00–17:30

Aromaterápiás Yin Jóga Workshop 2018.10.27. 14:00–17:30

Szeretettel invitálunk téged egy Aromaterápiás Yin Jóga Workshopra!

A Workshop két részből fog állni:

I. 14:00 – 16:00
Egy 2 órás yin jógagyakorlással kezdünk, ahol lesz egy kis elméleti rész is, de alapvetően ez a két óra az önmagunkra való odafigyelésről fog szólni! Ebben kapunk támogatást az aromaterápiás illóolajoktól is. Megpróbáljuk a gyakorlásunk által szinkronba hozni egymással testünket és lelkünket.

Emellett megismerkedünk a yin jóga alapjaival, megtudjuk, miben különbözik a yin jóga a többi jóga típustól. Hogyan hat a yin jóga az ízületekre. Mire érdemes figyelnünk a gyakorlásunk során, hogyan alakítsuk ki, mélyítsük el a Yin minőséget a gyakorlásunkban és az életünk többi területén is a yin jóga segítségével. Megpróbáljuk nyitni testünk-lelkünk kötöttségeit testi és lelki szinten is, valamint kísérletet teszünk arra, hogy a merevségeinket oldjuk, és megtanuljuk, hogyan alakítsunk ki egy tápláló gyakorlást önmagunk számára.

(fél órás szünet)

II. 16:30 – 17:30
A második rész pedig egy előadás lesz az aromaterápiás illóolajokról, használatukról és jótékony hatásukról, amelyet két nagyon kedves ismerősöm fog tartani, név szerint: Kósa Brigitta & Kovács Ildikó.

„Csak egy csepp - Varázslatos illatok a Föld ajándékaival”
Szeretnéd megtapasztalni azt, hogy könnyen figyelsz befelé, könnyen megtalálod az egyensúlyodat, könnyedén összpontosítasz, el tudod érni a belső nyugalom állapotát, el tudsz csendesedni, mindezzel együtt képes vagy ellazulni testben és lélekben egyaránt?
Szeretnénk megmutatni, hogy milyen könnyedén tudsz áthangolódni erre az életérzésre az illóolajok segítségével. Gyere, próbáld ki, amivel még hatékonyabbá tudod tenni a jógagyakorlásodat.
Ezek a növényi esszenciák nem csak az illatukkal varázsolnak el minket, hanem a valóban nagy tisztaságuk révén sokféleképpen alkalmazhatjuk! Mindezen tulajdonságaikat figyelembe véve alkottak meg egy olyan különleges kifejezetten yoga keveréket, melyek segítenek akár, izmaink bemelegítésében, a gyakorlatok könnyebb elvégzésében vagy akár a mélyebb megélésében.

Várunk sok szeretettel:
Piros Kata Yin Jógaoktató,
Kósa Brigitta kineziológus, illóolaj konzulens,
és Kovács Ildikó Illóolaj konzulens.

Helyszín: NitaYoga Központ és Jógaterem (cím: 1074 Budapest, Vörösmarty utca 11/b)

Időpont: 2018.10.27. Szombat 14:00 – 17:30

Érkezés: kérlek, legalább negyed órával érkezz a workshop előtt, hogy időben tudjunk kezdeni!

A workshop ára: 6 000 Ft
(melyet készpénzben tudsz majd rendezni)

Jelentkezés:
Regisztrációhoz kötött, ezt többféleképpen megteheted: akár személyesen nálam (Piros Kata) a jógateremben, vagy megtalálsz a facebook-on Piros Katalin néven vagy Piros Kata Jógaoktató & Yogini néven is, ezen oldalak bármelyikére írhatsz privát üzenetet.
Vagy megkereshetsz email-en is: aranyhaj.yoga@gmail.com

Szeretettel és sok meglepetéssel várlak, várunk!
Piros Kata

Namasté