Boldog kismama jóga MINDEN PÉNTEKEN 17:30-kor

Boldog kismama jóga MINDEN PÉNTEKEN 17:30-kor

Neked ajánljuk, ha a babavárás ideje alatt szeretnél még mélyebb kapcsolatot kialakítani gyermekeddel, a jóga segítségével.

BEJELENTKEZÉS: http://www.nitayogakozpont.hu/orarend

Részvétel: napijeggyel (2.200 Ft), kismama jóga bérlettel (7.500 Ft/4 alkalom), AYCM is

Oktató: Smid Erika Violetta: édesanya, kismama jóga flow és baba mama jógaoktató

A várandósság alatt a jóga hatására a magzat idegrendszere lényegesen gyorsabban fejlődik, és hatással van a születés utáni mozgásfejlődésre. Az órán vinyasa flow és Birthlight kismama jóga alapjaira épülő, dinamikus, áramló (flow), ugyanakkor biztonságosan végezhető gyakorlatokkal, ászanákkal mozgatjuk át a testet.

Kiemelt figyelmet szentelünk a kismamák testi jelzéseinek, változásainak, a magzati kapcsolatfelvételnek és a várandósság alatt jelentkező félelmek, szorongások oldásának. A jóga széles eszköztárának segítségével a szülés kérdéskörével is foglalkozunk, mint például: vajúdási technikák, pozíciók, légzőgyakorlatok (pránajáma), szülőpozíciók, gátizom torna, relaxáció, meditáció stb. Általában egy adott téma köré építjük fel az óráinkat, de vannak olyan alkalmak is, amikor egy-egy szankalpa (pozitív megerősítés) kíséri végig az órát, amelynek beépülését segíti a gyakorlás és az óra végi relaxáció.

Mikor lehet elkezdeni? A 14.héttől már jöhetsz jógázni; de ha előtte is aktívan mozogtál, és szeretnéd, akkor a 12. héttől is elkezdheted