Családállítás 2019. Május 25. 13:00-tól

Családállítás 2019. Május 25. 13:00-tól

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel invitállak gyógyító mezőmbe, ahol oldás és megoldás központú családállításon vehetsz részt állítóként, vagy segítőként.

A családállítás a tradicionális Hellinger-i alapokon nyugszik és több éves gyógyítói tapasztalat segítő energiáival egészül ki.

Minden, ami a családban történt hatással van jelenünkre és meghatározza jövőnket. Lelkiismeretünkön és hűségünkön keresztül hordozzuk magunkban szüleink és nagyszüleink sorsát tudattalanul. Sokszor ezek a terhek és blokkok akadályoznak minket a mélyben, melyek a felszínen betegségként vagy kapcsolati diszharmóniaként materializálódnak. Könnyen lehet, hogy egy feloldatlan trauma árnyékolja be párkapcsolatunkat, viszonyainkat.

Meditációs öngyógyításaim különböző problémákra történő oldásaim legfontosabb élménye az volt, hogy rájöttem sok mindenre a család-energetika gyógyítása jelenti a megoldást. Vagyis az anyával, apával való kapcsolat oldása. A hozzájuk társuló, vagy velük összefüggésbe hozható hiányérzetek beteljesítésének katartikus gyógyító ereje az egész életre kihatnak.

" ... a harmónia legegyszerűbben az egyszerű beteljesítések révén érhető el. ... A legegyszerűbb és a legmélyebb beteljesítések a családban történnek. Az apa és az anya a gyermekekkel szemben, és a gyermekek a szülőkkel szemben. Ezek a legnagyobb és legmélyebb beteljesítések. Ezek az összes többi alapjai. ..."

/Bert Hellinger/

 

A stabil gyökerek olyan biztos alapokat adnak nekünk, melyek ugródeszkaként szolgálnak a spirituális fejlődésünk során.

Ha kedvet kaptál és szeretnél jönni, kérlek jelezz nekem az info@nitayogakozpont.hu, vagy gyulai.adrienn@gmail.com e-mail címen. 

Kezdés : 2019. május 25. 13:00
Helyszín: Nitayoga központ
1054, Vörösmarty utca 11/B

Árak:

Állítónak: 10000.-
Segítőnek: 3000.-

Állítás vezető:

Gyulai Adrienn
Parapszichológus Természetgyógyász, Családállító, Füladdiktológus, Bach-virágterapeuta
gyulai.adrienn@gmail.com
+36202576559