Hárfaterápia Alizbar hárfaművész és az AnnS’annat együttessel 2019. május 16.-án 18.30-20:00

Hárfaterápia Alizbar hárfaművész és az AnnS’annat együttessel 2019. május 16.-án 18.30-20:00

Alizbar hárfaművész és az AnnS’annat együttes újra játszik Magyarországon és az a nagy öröm ért minket, hogy 2019. május 16.-án csütörtökön a Nitayoga Központ és Jógaterembe is ellátogat! :) :) :)

Egy varázslatos közös utazásra hívunk szeretettel, mely során a csodálatos zenei élmény hatására igazi harmónia jön létre lelkünkben és testünkben, megnyitva szívünket. Ezek a dallamok segítenek megtalálni az utat önmagunkhoz, az igaz és csodálatos önvalónkhoz! Ez az elbűvölő zene segít elengedni a szomorúságot és fájdalmakat, segít átalakítani őket egy tündéri, angyali történetté, amely annyira élővé változik át, hogy aztán valósággá is válik.

A hárfa zenén át egy valódi mesevilág tárul elénk. Ez igazi zene a szívből, a hárfa mágikus húrjain keresztül, további különleges és ritka hangszerekkel körülvéve.

A helyszín alkalmas arra, hogy meditatív koncert formájában élvezzük a zenét, csoportosan gyógyuljunk a hárfa dallamain át: jóga matracon fekve is hallgatható. Kérjük, hozz magaddal plédet, jóga matracot, ülőpárnát, ha szívesebben használnád a sajátodat.

A hárfaterápia időpontja: 2019. május 16. csütörtök 18.30 óra
Belépő: 3.500 Ft

Helyszín: Nitayoga Központ és Jógaterem
Cím: 1074 Budapest, Vörösmarty u. 11/b

Előzetes jelentkezés a hely meghatározott befogadóképessége miatt szükséges. Jelentkezéseteket szeretettel várjuk az info@nitayogakozpont.hu e-mail címen.
Jelentkezz minél hamarabb!