Jógaoktató képzés

Fejlessz ki magadban jó tulajdonságokat, magas szintű gondolkodást, és haladj az önmegvalósítás útján.

 

Ma már sok helyen végezhetsz képzést, de nem mindegy, hogy hol szerzed meg a diplomád. Egy hiteles jógaoktatásnak fel kell fednie a jógázás valódi céljait, ami egyfajta spirituális önmegvalósítás is, amely magában hordoz egy pozitív személyiségváltozást és egy egészségesebb, tisztább életmódot is.

A NitaYoga Központban autentikus hatha jógaoktató képzésre jelentkezhetsz Kiss Zoltán Nitai vezetésével, csoportos és magánórák keretén belül.

 


A becsatlakozás a tanfolyamban folyamatos, további információ:

http://nitayoga.com/oktatokepzes/

 


200 órás hatha jógaoktató tanfolyam részletek:

Képzésünk 200 órás nemzetközi (Yoga Alliance International ) hatha jóga diplomát ad, amellyel a világ minden részén tarthatsz órákat. Regisztrációt is kérhetsz a YAI weboldalán mint okleveles tanár. A világ nagy részén ez az egyetlen típusú diploma, amellyel órákat adhatsz hivatalos jógatermekben.

A 200 óra egy része elméleti, másik gyakorlati órákból áll össze.

A képzés egyedülállósága, hogy flexibilisen alakul a te haladási tempódhoz. A vizsga letételére 8 hónap áll rendelkezésedre, vagyis csak rajtad múlik, milyen ütemben haladsz.

A tantermi előadások mellett a könyveket, hanganyagokat és írásos anyagokat megkapod, és otthon, amikor időd van, készülsz a 20-30 oldalas elméleti szakdolgozat megírására. Segítséget pedig a kéthetente folyamatosan megtartott képzéseken kapsz, ahol felteheted a kérdéseidet, és mindenre választ adok.

Az általam használt és ajánlott könyvek.

Minden második hétvégén van tanfolyam a NitaYoga Központban. Péntek este 19:45 – 21:30-ig, és vasárnap délelőtt, 9:00-től 12.00-ig.

A tanfolyam egy részében megvitatjuk az aktuális kérdéseket, majd a gyakorlati rész következik. A gyakorlati órákon elsajátíthatod az ászanák helyes kivitelezését, az igazítást, az óratartás technikáját. A diploma megszerzéséhez egy sikeres vizsgaórát kell tartanod a jógaterem vendégeinek.

Hosszú évek tapasztalatai azt mutatják, hogy ez egy hatásos és rugalmas képzési forma.

A 200 óra tematikája: gyakorlás az órákon ,jógafilozófia, anatómia, oktatáselmélet, életmód, óratartási gyakorlat, igazítás, pranajama (légzőgyakorlatok), gyakorló órák vendégeknek, vizsga

A tanfolyam díja 200.000 Ft.

Részletfizetési konstrukciók:

- 50% befizetésével el lehet kezdeni a tanfolyamot!

- második hónap végéig ha befizeted a második részletet akkor az eredeti ár marad.

- második hónap után minden eltelt hónapban a fennmaradó hátralék 10 %-val növekszik a tanfolyam díj.

A NitaYoga Központ által kiállított diploma magában is teljes értékű YAI diploma, de ha szeretnéd a YAI oldalán fényképes regisztrációt is kérhetsz további 100 € regisztrációs díj befizetésével. Így az indiai oldalon is szerepelni fogsz fotóval, mint végzett diák.

A tanfolyam időtartama maximum 8 hónap, amely kb. 30 tanfolyamos hétvégét tartalmaz, amiből legalább 18 alkalmon részt kell venned. Ha nem teljesíted ezt a feltételt, akkor minden egyes hónap csúszással 10.000 Ft pótdíjat kell fizetni, hogy vizsgázhass.

Vezető jógaoktató: Kiss Zoltán Nitai

info@nitayogakozpont.hu

 

Intenzív jógaoktatói képzés magánórák keretein belül is!

Egyénhez igazított időbeosztás szerint, magánórák keretein belül is elvégezheted a 200 órás hatha jógaoktatói tanfolyamot. Sok tanulni vágyónak okoz problémát a csoportos órák fix időbeosztása vagy a személyesebb figyelem hiánya. A saját időbeosztásod szerint, magánórák keretein belül akár 2 hónap alatt elvégezheted, de legtöbb 4 hónap alatt el kell végezned, az intenzív 200 órás tanfolyamot. Részletek személyes egyeztetés alapján.

Intenzív magánképzés ára 350.000 Ft

Helyszín: Budapest 7. kerület Vörösmarty u. 11/b.
Helyszín: Budapest 7. kerület Vörösmarty u. 11/b.

Mit kaptam a képzéstől? – végzett oktatók mondták Nitai tanfolyamáról

„Mióta jógaoktató lettem, az egész életem megváltozott. Megváltozott a lelkem, a testem! Korábban, - mint sok jógázó-, én is azt hittem, hogy a jóga nem több egy sportnál. Valahol legbelül persze sejtettem, hogy ez jóval több. Mikor elkezdtem jógaoktatói képzést keresni elsőként találtam rá Kiss Zoli, Nitai oldalára. A legtökéletesebb mestert találtam meg ehhez. Nitai nagyon nyitott, kedves, barátságos, sugárzik belőle a jóga iránti szeretete, tisztelete. Mindig lelkesen oktat, finoman, lassan vezet az úton, hagy időt felfogni a leadott anyagot. „

„A mai napig nem tudnám megfogalmazni, mi kattant át az első órán. Egyből elkezdtem heti többször órára járni. Az oktatói tanfolyammal sem bírtam sokáig várni, többet szerettem volna tudni arról, ami ennyire magával ragadott az első perctől fogva. A tanfolyamkezdést szinte azonnal követte az életmódváltás. Nem is gondolná az ember, hogyha belekezd a jóga gyakorlásába, aztán hall a filozófiájáról, hogy miről is szól ez az egész, akkor nagyon sok dolog automatikusan jön velejáróként. Akaratlanul is máshogy kezdtem szemlélni a körülöttem lévő világot, az embereket és saját magamat is.”

„Azt éreztem, hogy hiányzik a filozófia, a spiritualitás, amit oly távolinak éreztem magamtól. Éreztem, hogy még nem vagyok kész, még nem vagyok jógaoktató. Így találtam rá Zoli tanfolyamára, amin azt kaptam, amire vágytam.”

„Nemrég megkérdezték tőlem, hol érzem magam a legjobban. Egyből rávágtam, hogy a jógamatracomon. Magam is meglepődtem a válaszomon, de tényleg ez az igazság. Mikor jógaoktató tanfolyamot kerestem egy kedves barátnőm javaslatára Kiss Zoltán Nitai hatha jóga oktatói képzésére esett a választásom. Itt elég hamar kiderült számomra, hogy, amit évekig jógának hittem, az csak a töredéke volt a valós tartalmának. A matracomon töltött idő végeredményben megismertetett a jóga valódi céljával, elindított az önmegvalósítás útján.”

„Elkezdtem keresgélni és az út Kiss Zoli Nitaihoz vezetett. Van egy közös barátunk, aki abszolút meggyőző dolgokat mesélt róla, így nem volt már kérdés, hogy hol tanuljak. Sőt! Amikor lementem a legelső jógaórára, úgy éreztem, hogy megérkeztem, valóban a ‘helyemre kerültem’. Már csak kitartóan végig kell mennem az úton. Szívesen tanultam Zolitól és abszolút mesteremnek tekintem, mert ő nem csak a levegőbe magyaráz. Hiteles, mert aszerint él, amit oktat.”

 

Vezető jógaoktató: Kiss Zoltán Nitai

info@nitayogakozpont.hu