Aktuális programok, események

Az előadás és a meditáció is INGYENES!

Nagyon divatos dolog ma spirituálisnak lenni. De mit is jelent ez a szó és mit érhetünk el vele valójában? Te miért csinálod? Mi a célod? Miért meditálsz? Miért jógázol?

Hallottad már, hogy mindenkinek meg kell találni a saját útját? Ez egy hihetetlenül rossz javaslat! És teljesen felesleges, mert nem kell kitalálni a dolgokat, azok már ki vannak találva.

Ez az előadás értelmet ad az életednek, innen kézzelfogható és érthető !!! válaszokkal fogsz hazatérni.

Hogy miért ingyenes? Mert egyszerűen szükség van rá, mert tudás hiányában bizony el vagyunk veszve.

Meditáció a jólétünkért, teljesen INGYENES!

A becslések szerint a világ népességének 10-35 %-a szenved depresszióban. Számos fajtája és megannyi oka lehet, ám a nagy számok arra utalnak, hogy ez napjainkban súlyos társadalmi probléma, amit részben életmódunk okoz.

Az ősi India bölcsei tudják, hogy bizonyos hangok, illetve szavak – melyeket mantráknak hívnak – különleges erővel bírnak. A mantra a szó szoros értelmében azt jelenti, „az elme felszabadítása”. A hangokban benne van a képesség, hogy pozitív irányba változtassák az elme állapotát, vagyis van lehetőség megszabadulni a negatív mentális állapotoktól.

Jógatábor "Indiában"

Sok szeretettel meghívunk különleges jógatáborunkba, amit vezető jógaoktatónk Kiss Zoltán Nitai szervez a nyugalom szigetén.

  Ami biztosan lesz: jógaórák, előadások jóga témában, mantrameditáció, csodás vegetáriánus ételekés és békés, környezet, ahol igazán meg tud pihenni a szíved.

A tábor időpontja: 2018. június 18-21.

Max létszám: 25 fő

Helyszín:

Rádhé Resort & Syám Meditációs és Rendezvényközpont

cím: 8699 Somogyvámos,Táncsics M. u. 7.

Fontolgatod, hogy jógaoktató leszel? Ma már sok helyen végezhetsz képzést, de nem mindegy, hogy hol szerzed meg a diplomád.

A hiteles jógaoktatásnak fel kell fednie a jógázás valódi céljait, ami egyfajta spirituális önmegvalósítás is, amely magában hordoz egy pozitív személyiségváltozást és egy egészségesebb, tisztább életmódot is.

A NitaYoga Központban valódi jógaoktató képzésre jelentkezhetsz Kiss Zoltán Nitai vezetésével, csoportos és magánórák keretén belül is végezheted a tanfolyamot.

Részletek itt találsz.

2017 őszi tanfolyam minden második hétvégén pénteken + vasárnap

A következő időpontokhoz csatlakozhatsz:

Kéthetente péntek esténként ingyenes előadásokkal várunk Téged is, ha érdekel a jóga tiszta forrásból.
Mi a valódi jóga? Mi az, amit máshol nem mondanak el? És miért nem?
Az előadásokat Kiss Zoltán Nitai-tól hallhatod.

A programok nem épülnek egymásra, bármikor csatlakozhatsz.

2018.02.16. Péntek

Előadás címe: