Aktuális programok, események

Csakrameditáció!

Az indiai klasszikus orvoslás szerint a csakrák energiaközpontok, melyek mintegy motorként éltetik fizikai lényünket, fizikai síkon megközelítőleg az endokrin (belső elválasztású mirigyek) rendszerrel esnek egybe. Ha valamely szervünk nem működik helyesen, az jelezheti, hogy valamely csakra blokkolt, így a hozzá tartozó szerv nem jut elegendő energiához. Ezeket a blokkokat úgy hozzuk létre, hogy mi magunk sem tudunk róla. A szorongás, állandó stressz, az anyagi gondok, munkahelyi problémák, a párkapcsolati konfliktusok és a félelmek gyengítik az energia-háztartásunkat.

Fontolgatod, hogy jógaoktató leszel? Ma már sok helyen végezhetsz képzést, de nem mindegy, hogy hol szerzed meg a diplomád.

A hiteles jógaoktatásnak fel kell fednie a jógázás valódi céljait, ami egyfajta spirituális önmegvalósítás is, amely magában hordoz egy pozitív személyiségváltozást és egy egészségesebb, tisztább életmódot is.

A NitaYoga Központban valódi jógaoktató képzésre jelentkezhetsz Kiss Zoltán Nitai vezetésével, csoportos és magánórák keretén belül is végezheted a tanfolyamot.

Részletek itt találsz.

2017 őszi tanfolyam minden második hétvégén pénteken + vasárnap

A következő időpontokhoz csatlakozhatsz:

Kéthetente péntek esténként ingyenes előadásokkal várunk Téged is, ha érdekel a jóga tiszta forrásból.
Mi a valódi jóga? Mi az, amit máshol nem mondanak el? És miért nem?
Az előadásokat Kiss Zoltán Nitai-tól hallhatod.

A programok nem épülnek egymásra, bármikor csatlakozhatsz.

2018.02.16. Péntek

Előadás címe: