Sulis Jóga Workshop Aromaterápiával március 2. 14.00-16.30

Sulis Jóga Workshop Aromaterápiával március 2. 14.00-16.30

Sulis Jóga Workshop Aromaterápiával

Időpont: Március 2. , 14.00-16.30
Korosztály: 6-12 év
Ár: 2200.-Ft

Játékos , kreatív workshop a kiegyensúlyozottabb gyermekekért!

Egyedi lehetőség az iskolások számára, ahol a jóga mozgásrendszerét és szellemiségét ötvözve átélhetik a gyermekek az önfeledt jógázás örömét.
A Gyermekjóga egyszerre építi ki az értelmi, érzelmi és spirituális intelligenciáját. Ebben a korban a légzéssel összekapcsolt mozgás, a belső tudatosság és jelenlét kerül előtérbe.
Különös hangsúly helyeződik a helyes testtartás kialakítására, koncentráció - képesség növelésére, érzelmi intelligencia fejlesztésére, stressz - kudarchelyzetek feldolgozásának könnyítésére, lazítás, elmélyülés, relaxáció elsajátítására. Továbbá segíti a jobb és bal agyfélteke és az egyensúlyérzék fejlesztését, ellenálló képesség növelését, nemcsak fizikai, hanem lelki szinten is.

A workshop alkalmával mindezek megtámogatását az arompaterápia segíti, melynél az esszenciák által sokkal mélyebben megtapasztalhatják a gyermekek a befelé figyelés varázslatát, hogyan lehet ellazulni testben és lélekben egyaránt, s könnyebben elsajátíthatják az összpontosítás rejtélyeit. 🧘🏽‍♀️
A mozgás és a játék mellett szerepet kap egy témakör. Itt a jóga és egy kreatív tevékenység által megélhetik, megoszthatják a gondolataikat, érzelmeiket a világgal kapcsolatban.